Vergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie AmsterdamVergaderlocatie Amsterdam

De Cristofori Concertzaal

Al meer dan veertig jaar is het oude Cristofori gebouw een inspirerende plek voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. In de handen van ons Interior Team van The Loft is de oude concertzaal omgebouwd tot een eigentijdse loft met een moderne uitstraling. De hoge plafonds, de grote boogramen die uitkijken over de gracht en het licht dat via de dakramen binnenvalt, vormen een inspirerend decor voor congressen, vergaderingen en brainstorm sessies. Door de grootse opzet van de ruimtes en de aparte lobby is het bovendien de perfecte locatie om in verschillende groepen te werken.

De locatie, gelegen op de vijfde verdieping, heeft een oppervlakte van 340m2. De capaciteit in boardroom opstelling is maximaal 28 personen, in U-vorm 26 personen en theater opstelling 100 personen.

Parkeren kan op de grachten of in Q-park Europarking (750m). Op aanvraag zijn uitrijkaarten beschikbaar. Met het openbaar vervoer kiest u voor tram 1, 2, 5 halte Prinsengracht.

Prijzen

Per dagdeel € 1050,00
Twee dagdelen € 1500,00
Drie dagdelen € 1750,00
Kosten per extra uur € 150,00
Dagdeeltijden 09.00 - 12.30
13.30 - 17.00
18.30 - 22.00

Inclusief wifi, twee flip-overs, geluid, beamer, projectiemuur en workshopmaterialen. Exclusief BTW, catering- en personeelskosten.

Voor groepen onder 30 personen gelden speciale prijzen - vraag ons naar de details.

Offerte aanvragen

  • selecteer catering items
  • If you want to submit this form, do not enter anything in this field