Private Dining in AmsterdamPrivate Dining in AmsterdamPrivate Dining in AmsterdamPrivate Dining in AmsterdamPrivate Dining in AmsterdamPrivate Dining in Amsterdam

Private Dining Amsterdam

Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. Onder leiding van architect Hubert Crijns is de oude concertzaal omgebouwd tot een ruimtelijke loft met een eigentijdse uitstraling.

De grote boogramen bieden prachtig uitzicht op de zonsondergang over de Amsterdamse grachten.
De hoge plafonds, waar het licht betoverend door de dakramen binnenvalt, en de grootse opzet vormen een inspirerend decor voor een groepsdiner, receptie, culinair event en private dinners.

Private dining menu

De mogelijkheden voor de invulling van het menu zijn nagenoeg eindeloos; samen met onze cateraars De Artiesten en Wendy Welvaars zijn we constant op zoek naar unieke smaakcombinaties en verrassende gerechten.
Op onze website www.cristofori-dining.nl krijg je een goede impressie van onze stijl en onze mogelijkheden.

Specificaties

Deze high-end venue heeft een totale oppervlakte van 340m2 – ruim genoeg voor een private diner tot 100 personen, maar intiem genoeg om groepen vanaf 20 personen te verwelkomen. Een walking dinner of een staande borrel is mogelijk tot 150 personen.

Deze originele locatie in het centrum van Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met de boot, waar je gasten bij de aanlegsteiger voor de deur uit kunnen stappen. Met het openbaar vervoer is de eventlocatie eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam Centraal met tram 1, 2 en 5, halte Prinsengracht. Parkeren kan op de grachten of in Q-park Europarking (750m), uitrijkaarten zijn op aanvraag beschikbaar.

Wil je meer informatie of heb je vragen over private dining? Bel 020 214 9320 of mail naar cristofori@deartiesten.nl. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.








  • selecteer catering items