Vergaderlocatie Amsterdam

Atelier de Vijzel

Het Atelier de Vijzel is gelegen recht tegenover het iconische Stadsarchief, op een unieke plek in het centrum van Amsterdam. Dit historische pand heeft voorheen een belangrijke rol gespeeld als een atelier voor een groot heren modehuis.

De ruimte van 200 m2 heeft een ruime zithoek – die ook te gebruiken is als break-out – aan de voorzijde. De achterzijde is het vergadergedeelte en biedt uitzicht over de grachtentuinen van o.a. de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam. Dankzij de twee grote glazen dakkoepels en vier franse balkons komt er een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen. Dit, in combinatie met de stijlvolle huislijke inrichting, creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessies.

Parkeren kan in Parkeergarage APCOA Prins & Keizer (250m). Op aanvraag kunnen wij uitrijkaarten verzorgen voor deze parkeergarage. Als alternatief is het mogelijk om voordelig te parkeren via ParkBee. Gebruik onze kortingscode ICZGZD1 voor 20% korting bij alle ParkBee locaties. Met het openbaar vervoer kiest u voor tramhalte Muntplein, Koningsplein, Rokin of Rembrandtplein of metrohalte Rokin (Noord/Zuidlijn).

Prijzen

Per dagdeel € 795,00
Twee dagdelen € 1.095,00
Drie dagdelen € 1.395,00
Dagdeeltijden 09.00 - 12.30
13.30 - 17.00
18.30 - 22.00

Inclusief wifi, twee flip-overs, geluid, 80 inch LCD-tv en workshopmaterialen. Exclusief BTW, catering- en personeelskosten.

Offerte aanvragen