Over The Playing Circle

Inspirerende vergaderruimtes in hartje amsterdam

Steden hebben een magische aantrekkingskracht op kunstenaars, denkers en vernieuwers. Het zijn de plaatsen waar creativiteit tot leven komt en waar vernieuwing ontstaat.

The Playing Circle biedt daarom inspirerende ruimtes in een stedelijke omgeving aan. Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze vergaderruimtes worden gekenmerkt door een huiselijke sfeer waar mensen zich direct thuis voelen en waar barrières worden doorbroken. De ruimte waarin een bijeenkomst zich afspeelt is van grote invloed op het creatieve denkproces.

Ons aanbod bestaat ondermeer uit een oud atelier en een stadstheater. Naast esthetische en inspirerende elementen is vooral het onalledaagse van de omgeving van belang.

Wij creëren de ideale omstandigheden om in alle rust te kunnen vergaderen, brainstormen of presenteren.

Met ons netwerk van vaste cateraars, leveranciers en personeel zorgen wij ervoor dat alles tijdens je bijeenkomst tot in detail geregeld is.

The Playing Circle schept alle voorwaarden om het maximale resultaat uit je bijeenkomst te halen. Aan de hand van je doelstellingen en wensen selecteren we samen met jou de ideale locatie voor je bijeenkomst. Wij bieden de service die je wenst in een omgeving die bij de bijeenkomst past, voorzien van alle benodigde audiovisuele en technische ondersteuning.

The Playing Circle onderscheidt zich door de combinatie van unieke locaties, uitgebreide services en hoogstaande professionele ondersteuning. Indien gewenst nemen wij je al het werk uit handen, zodat de groep zich volledig kan focussen op het doel van de bijeenkomst.