Vaudeville Library

Vergaderruimte Amsterdam

Vergaderruimte Amsterdam

Het hebben van de juiste vergaderruimte maakt het verschil. Vergaderen in een inspirerende ruimte stimuleert niet alleen het creatieve denkproces, maar ook de productiviteit. Haal meer uit je vergaderingen, heisessies en brainstormsessies, met een van de inspirerende ruimtes van The Playing Circle. Waarbij de ruimtes niet alleen van binnen, maar ook van buiten een lust zijn voor het oog. Ontdek ook de prachtige omgevingen en haal energie uit de ambiances van onze ruimtes.

Bekijk hier onze vergaderlocaties

De beste vergaderruimtes in het hartje van Amsterdam, welke voldoet aan al uw wensen.

The Playing Circle heeft zich gespecialiseerd op het gebied van bijzondere en unieke vergaderlocaties in Amsterdam. Imponeer je gasten met een vergaderruimte als een oude concertzaal of een modern penthouse, met stuk voor stuk adembenemend uitzicht. Het interieur past perfect bij de karakteristieke eigenschappen van de ruimte. Het meubilair heeft een rauwe, rustgevende uitstraling. Al onze ruimtes zijn volledig gerestyled en ingericht door ons eigen Interior Team van The Loft.

Kom los uit de dagelijkse sleur, bevind je in een oase van rust en verhoog de productiviteit van de vergadering door middel van een extra dimensie aan het thema van het event. Wij denken met je mee en geven advies met betrekking tot de opzet van de dag, de gewenste setting, de benodigde AV-apparatuur en de juiste workshop materialen. Wij bieden je de unieke kans om te vergaderen op een inspirerende locatie in het centrum van Amsterdam. Inclusief alle service om van de meeting een succes te maken.

Heb je interesse in een van onze unieke vergaderruimtes in Amsterdam? Ons team staat op werkdagen van 0900 tot 1800 voor je klaar om je telefonisch te woord te staan. Je kunt ons bereiken op 020 – 777 000 4. Of doe een online aanvraag door middel van het onderstaande aanvraagformulier, waarna wij binnen 24-uur contact met je op zullen nemen!