Vaudeville Library

Inspirerende locatie Amsterdam

Inspirerende locatie Amsterdam

Maak van je vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam. Al onze locaties zijn multi-use, dit houdt in dat deze niet alleen geschikt zijn als vergaderlocatie, maar ook voor trainingen, heisessies, meetings, brainstormsessies en zelfs private dining. The Playing Circle is gespecialiseerd op het gebied van bijzondere en unieke vergaderlocaties voor alle type meetups in het centrum van Amsterdam.

The Playing Circle heeft een divers aanbod aan unieke locaties, bijvoorbeeld een oud atelier en een theater. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor zowel intieme meetups en grotere partijen. Stuk voor stuk prachtige vergaderlocaties in Amsterdam, die naast hun historie ook rust en ruimtelijkheid uitstralen. Deze inspirerende vergaderruimtes zullen indruk maken op de gasten en een positieve bijdrage leveren aan een sfeervolle bijeenkomst. Daarnaast zijn al onze locaties goed bereikbaar met zowel de fiets, auto als het openbaar vervoer. Op zoek naar een locatie met prachtige hoge plafonds, een enorme raampartij en een ambiance aan licht? Neem een kijkje in Atelier de Vijzel of Het Vaudeville Theater.

Bekijk hier onze vergaderlocaties in Amsterdam

Bij The Playing Circle wordt er niet enkel een vergaderruimte in Amsterdam geleverd. Kom bij ons met specifieke idee├źn en wensen. Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk uit handen te nemen, het zo gemakkelijk mogelijk te maken en de gasten een fantastische ervaring rijker te maken. Met een flexibele instelling, oog voor detail en aandacht staat ons team voor je klaar.

Alle informatie over onze vergaderlocaties in Amsterdam vind je bij locaties. Wil je reserveren? Neem gerust contact met ons op via 020 777 000 4, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@theplayingcircle.com