Vergaderlocatie AmsterdamCristofori ConcertzaalVaudeville Library

Vergaderlocatie Amsterdam

Maak van uw vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam. Uiteraard kunt u de vergaderlocatie ook gebruiken voor uw training in Amsterdam of voor teambuilding activiteiten? The Playing Circle is de specialist op het gebied van bijzondere en unieke vergaderlocaties voor alle type meetups in Amsterdam.

Onze vergaderlocaties Amsterdam

In ons aanbod van vergaderlocaties vindt u onder andere een oud atelier, theater en concertzaal. In deze vergaderruimtes kunt u terecht met een groep van 4 tot 110 personen. Stuk voor stuk geweldige vergaderlocaties in Amsterdam die naast hun historie ook rust en ruimtelijkheid uitstralen. Deze inspirerende plekken zullen van uw vergadering een sfeervolle bijeenkomst maken die deelnemers zal bijblijven.

Heeft u specifieke ideeën of wensen? Onze service houdt niet op bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie in Amsterdam. Wij doen er alles aan om het u optimaal naar uw zin te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor een speciale opstelling, aanvullende apparatuur en catering. Met een flexibele instelling en oog voor persoonlijke aandacht staat ons team voor u klaar.

Alle informatie over onze vergaderlocaties in Amsterdam vindt u bij locaties. Wilt u reserveren? Neem gerust contact op via 020 777 000 4, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@theplayingcircle.com

Bekijk hier onze vergaderlocaties in Amsterdam

doe hier uw aanvraag


  • selecteer catering items