Vergaderlocatie AmsterdamCristofori ConcertzaalVaudeville Library

Brainstormsessie Amsterdam

Bij een brainstormsessie draait alles om creativiteit. Een plezierige omgeving die deelnemers inspireert is dan ook precies wat u nodig heeft voor een geslaagde brainstormsessie. The Playing Circle biedt in Amsterdam diverse inspirerende locaties aan die ideaal zijn voor brainstormsessies.

Wat u van ons mag verwachten tijdens uw brainstormsessie

Geef een frisse impuls en haal meer uit uw brainstormsessie in Amsterdam! Wij zorgen voor alle productionele diensten en doen er alles aan om het u optimaal naar uw zin te maken. Heeft u speciale wensen wat betreft de opstelling van tafels en stoelen? Geen probleem. Wij denken met u mee en richten de ruimte naar uw wensen in. Bij een brainstormsessie is er afhankelijk van de locatie voldoende plek voor groepen van 4 tot 110 personen. Wij denken met u mee, en helpen graag in het kiezen van de juiste ruimte voor uw sessie.

Zorg voor een creatieve omgeving en verhoog hiermee het rendement van uw brainstormsessie. Alle informatie over brainstormsessies op één van onze unieke inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam vindt u bij locaties.

Wilt u reserveren? Neem gerust contact op via 020 777 000 4, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@theplayingcircle.com. Alle vragen worden binnen 24-uur behandeld, zodat u snel inzichtelijk heeft wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk onze locaties voor uw brainstormsessie


  • selecteer catering items