Vaudeville Library

Brainstormsessie Amsterdam

Brainstormsessie Amsterdam

Bij een brainstormsessie staat creativiteit centraal. Een plezierige omgeving die de deelnemers inspireert is dan ook precies wat je nodig hebt om van de brainstormsessie een succes te maken. The Playing Circle biedt diverse inspirerende locaties in het centrum van Amsterdam, ieder met haar eigen charmes en ideaal voor brainstormsessies of meetings.

Doorbreek de sleur van kantoor en haal meer uit de vergadering. Wij nemen alle productionele diensten op ons en doen er alles aan om het iedereen optimaal naar de zin te maken. Specifieke wensen met betrekking tot de opstelling van de tafels en stoelen of de catering zijn geen probleem. Wij denken graag mee, geven advies en richten de ruimte naar al je wensen in. Wij ontnemen alle lasten die hierbij komen kijken. Onze ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Verras je gasten met een inspirerende, unieke locatie midden in het centrum van Amsterdam.

Wat onze locaties zo uniek maakt is dat wij niet kiezen tussen functionaliteit en uitstraling. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar middels fiets, auto en openbaar vervoer. Onze authentieke panden zijn in een nieuw jasje gestoken, volledig gerestyled en ingericht door ons eigen Interior Team van The Loft. Met exceptionele kenmerken, waarbij de details van de panden bewaard zijn gebleven en de ruimte karakter geven. De grote raampartijen zorgen voor prachtige lichtinval en een ambiance aan licht. Geniet van de kunst in de ruimte en een prachtig uitzicht op binnentuinen, de bloemenmarkt, de Amsterdamse grachten en het Amsterdams Gemeentearchief. Naast brainstormsessies, zijn onze ruimtes ook zeer geschikt voor andere doeleinden, denk hierbij aan trainingen, teambuilding, heisessies en zelfs private dining.

Zorg voor een creatieve omgeving en verhoog hiermee het rendement, enthousiasme en de productiviteit van de brainstormsessie. Alle informatie over brainstormsessies op één van onze inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam vind je bij locaties.

Ons team staat op werkdagen tussen 0900 en 1800 voor je klaar via 020 777 000 4. Liever online? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een email naar info@theplayingcircle.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!