Vaudeville Library

Heisessie Amsterdam

Bekijk het ruime aanbod van bijzondere, inspirerende locaties. The Playing Circle is gespecialiseerd in het leveren van unieke locaties in het centrum van Amsterdam. Waarbij met een glimlach het beetje extra gegeven wordt en wij meedenken over de gewenste setting, de catering, de benodigde AV-apparatuur en de workshop-materialen. Samen wordt er gekeken naar de diverse mogelijkheden en de ideale locatie die aan alle wensen voldoet! Alle venues hebben een eigentijdse inrichting, verbouwd en ingericht door ons eigen Interior Team van The Loft.

Al onze ruimtes zijn multi-purpose! Dit betekent dat je niet alleen bij ons terecht kan voor een heisessie in Amsterdam, maar ook voor vergaderingen, trainingen, meetings en workshops. Haal samen met ons het maximale uit de meeting en zorg ervoor dat alle gasten zich bijzonder voelen in een van onze inspirerende ruimtes in Amsterdam. Bij onze ruimtes hoeft er geen keus gemaakt te worden tussen functionaliteit of uitstraling. Al onze ruimtes zijn niet alleen van binnen, maar ook van buiten een lust voor het oog. Atelier de Vijzel, Het Vaudeville Theater beschikken over hoge plafonds, hoge ramen en skylights, hierdoor is er een grote hoeveelheid aan natuurlijk licht. De aanwezigheid van natuurlijk licht heeft een positieve werking op de gemoedstoestand van de gasten. Onze ruimtes zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Door ons unieke en diverse aanbod van vergaderlocaties, wordt de heisessie een inspirerend succes in een creatieve omgeving.

Ons team staat op werkdagen tussen 0900 en 1800 voor je klaar via 020 777 000 4. Liever online? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een email naar info@theplayingcircle.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!