Vergaderlocatie AmsterdamCristofori ConcertzaalVaudeville Library

Heisessie Amsterdam

Een inspirerende heisessie op een unieke locatie in Amsterdam? Bekijk het ruime aanbod van The Playing Circle. The Playing Circle is gespecialiseerd in bijzondere en unieke locaties voor heisessies in Amsterdam.

Wij verzorgen vergaderingen, trainingen, meetings, heisessies en workshops in inspirerende ruimtes in Amsterdam en zorgen ervoor dat u het maximale resultaat uit uw heisessie haalt. We helpen u bij het vinden van de geschikte locatie voor uw heisessie, verzorgen de catering en kunnen indien gewenst ook andere zaken zoals bijvoorbeeld AV-apparatuur, meubilair en post-meeting programma’s voor u regelen.

De verschillende vergaderlocaties in Amsterdam die The Playing Circle kan bieden voor uw meetings garandeert dat jullie een succesvolle, inspirerende heisessie kan organiseren in een creatieve omgeving.

Alle informatie over locaties voor uw heisessie in Amsterdam vindt u bij locaties. Wilt u reserveren? Neem gerust contact op via 020 777 000 4, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@theplayingcircle.com.

Bekijk hier onze vergaderlocaties


  • selecteer catering items