Private Dining in Amsterdam

Private Dining bij in hartje AmsterdamThe Playing Circle’s private dining ruimtes bieden de perfecte setting voor intieme en huiselijke diners tot 20 personen. Of het nu een corporate event of een intiem diner met collega’s betreft, dineren in onze unieke en historische ruimtes voegt een bijzonder element toe aan het diner en zal een grote indruk achterlaten bij je gasten. 

Samen met onze vaste cateraars creeren we graag een uniek menu o.b.v. jouw voorkeuren en dieetwensen. Van smakelijke amuses tot bijzondere hoofdgerechten en feestelijke desserts: ons culinaire aanbod is een feestje voor de zintuigen! Onze attente personeel zal zorgen dragen voor ieder detail en excellente service garanderen. Vanaf het moment dat je de private dining ruimte betreedt totdat de laatste gast het pand verlaat, kun je niets anders dan gastvrijheid verwachten.

Interesse in het huren van één van onze private dining ruimtes in Amsterdam? Ons team is op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 telefonisch bereikbaar op 020 777 00 04. Liever online? Vraag dan een offerte aan via onze website of mail naar info@theplayingcircle.com met alle details en wensen.