De Frederik

De Frederik is gelegen op Frederiksplein 16 in het hart van Amsterdam, om de hoek van de levendige Utrechtsestraat en vlakbij de iconische Amstel. De ruimte biedt een indrukweekend uitzicht op het charmante en groene stadsplein. De perfecte omgeving voor een verfrissende stadswandeling tussen het programma door. De ruimte van 170 m2 op de begane grond beschikt over een vergadergedeelte tot 16 personen met een flexibele opstelling en heeft een overvloed aan daglicht dankzij de grote Art Nouveau raampartij. Aan de achterkant bevinden zich twee kleinere ruimtes, die zeer geschikt zijn als break-outs, met uitzicht op de binnentuin. 

De Frederik is ingericht door de interieurarchitecten van The Loft (www.entertheloft.com), wat een zeer unieke, smaakvolle en huiselijke sfeer creëert en de creativiteit zal stimuleren. Naast esthetische en inspirerende elementen is het vooral het onalledaagse van de omgeving wat The Playing Circle onderscheidt. 

De ruimte is van alle moderne gemakken en technieken voorzien. Met een groot netwerk aan vaste (biologische en lokale) cateraars, leveranciers en personeel zorgt het team van The Playing Circle dat zij alles uit handen nemen en tot in de kleinste details voor je regelen.

Parkeren kan op straat of in de Parkeergarage APCOA Prins & Keizer (250m). Op aanvraag kunnen wij uitrijkaarten verzorgen voor deze parkeergarage. Als alternatief is het mogelijk om voordelig te parkeren via ParkBee. Gebruik onze kortingscode ICZGZD1 voor 20% korting bij alle ParkBee locaties. Met het openbaar vervoer kiest u voor tramhalte Frederiksplein of metrohalte Vijzelgracht (Noord/Zuidlijn).

Prijzen

Per dagdeel € 650,00
Twee dagdelen € 950,00
Drie dagdelen € 1.250,00
Dagdeeltijden 09.00 - 12.30
13.30 - 17.00
18.30 - 22.00

Inclusief WiFi, één flip-over, geluid, LCD scherm en workshopmaterialen. Exclusief BTW, catering- en personeelskosten.

Offerte aanvragen