Het Vaudeville Library

In het hart van Amsterdam staat het oude Vaudeville Theater. Op de begane grond vind je de Vaudeville Library, een intieme ruimte die uitkijkt op de gezellige, levendige Bloemenmarkt. De ruimte heeft een zeer warme, ‘members club-achtige’ sfeer met een aparte zitkamer en vergaderruimte. Voor kleinere persoonlijke meetings biedt deze ruimte het perfecte decor. Bovendien is hij ook heel geschikt als break-out ruimte bij Het Vaudeville Theater op de 3de etage.

De locatie heeft een oppervlakte van 35m2. De capaciteit in boardroom setting is maximaal 8 personen. Alle benodigde workshopmaterialen en audiovisuele apparatuur zijn aanwezig.

Parkeren kan in Parkeergarage APCOA Prins & Keizer (250m). Op aanvraag kunnen wij uitrijkaarten verzorgen voor deze parkeergarage. Als alternatief is het mogelijk om voordelig te parkeren via ParkBee. Gebruik onze kortingscode ICZGZD1 voor 20% korting bij alle ParkBee locaties. Met het openbaar vervoer kiest u voor tramhalte Muntplein, Koningsplein, Rokin of Rembrandtplein of metrohalte Rokin (Noord/Zuidlijn).

Prijzen

Do it yourself package (plenair) tussen 09:00 - 17:00 € 500,00
Als breakout ruimte € 350,00
Dagdeeltijden 09.00 - 12.30
13.30 - 17.00

Inclusief wifi, flip-over, lcd-tv, scherm, beamer, geluid en workshopmaterialen. Exclusief BTW, catering- en personeelskosten.

Offerte aanvragen