Vergaderlocatie AmsterdamCristofori ConcertzaalVaudeville Library

Meeting in Amsterdam

Meeting in Amsterdam

The Playing Circle is expert op het gebied van unieke, inspirerende locaties in het centrum van Amsterdam. Alle venues hebben een eigentijdse inrichting, omgebouwd en ingericht door ons eigen Interior Team van The Loft. Bij de verbouwing en inrichting is er gegaan voor een unieke look en een grote hoeveelheid natuurlijk licht, door hoge plafonds, grote ramen en skylights.

De Cristofori Concertzaal is een voorbeeld van één van onze prachtige vergaderlocaties. Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. De grote boogramen bieden prachtig uitzicht op de zonsondergang over de Amsterdamse grachten. De Cristofori concertzaal is tevens onze grootste ruimte, waardoor deze zeer geschikt is voor meetings, brainstormsessies, trainingen, heisessies en private dining voor groepen tot 100 personen. Bekijk de Cristofori en onze andere ruimtes bij locaties.

Bekijk hier onze vergaderlocaties

Waan je in luxe, waar wij zullen zorgen voor alle productionele diensten en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er optimaal genoten kan worden. Wij denken met je mee en geven advies met betrekking tot de opzet van de dag, de gewenste setting, de AV-apparatuur en de workshop-materialen.

Ons team staat op werkdagen tussen 0900 en 1800 voor je klaar via 020 777 000 4. Liever online? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een email naar info@theplayingcircle.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
  • selecteer catering items