Vaudeville Library

Teambuilding Amsterdam

Een goede sfeer is essentieel bij het vinden van de juiste locatie voor een teambuilding, aangezien deze een grote rol speelt bij het motiveren van de groep. Daag je deelnemers uit en haal het beste uit je teambuildingsessie op een van onze unieke, inspirerende locaties die Amsterdam rijk is.

Het vinden van de juiste locatie voor een meeting is van cruciaal belang. The Playing Circle biedt prachtige, unieke locaties in Amsterdam. Met een groot oog voor detail heeft iedere ruimte een eigentijdse inrichting gekregen met een unieke uitstraling. In iedere ruimte zijn diverse kunststukken opgenomen die een bijdrage leveren aan de ambiance van de ruimte en ieder een eigen verhaal vertellen. Al met al zorgt dit voor een goede sfeer en een authentieke uitstraling, waarbij originele details van de ruimtes intact zijn gebleven. Als unieke locatie hebben wij een oud atelier, met hoge plafonds, grote ramen en een grote hoeveelheid natuurlijk licht. Onder het kopje locaties staat het overzicht van de locaties die wij bieden, waar ongetwijfeld een locatie tussen zit die bij de deelnemers in de smaak valt.

Speciale wensen voor uw teambuilding in Amsterdam?

Specifieke wensen zijn bij ons geen probleem. Wij denken graag mee en staan garant voor een persoonlijke, informele en flexibele service waarbij kwaliteit voorop staat. Zijn er speciale wensen voor een teambuilding activiteit in het centrum van Amsterdam? Neem contact met ons op en wij helpen graag verder! Beschikkend over een uitgebreid netwerk van specialisten zorgen wij ervoor dat de teambuilding een succes wordt! Naast locaties voor teambuilding, bieden wij ook ruimte voor bijvoorbeeld trainingen, meetings en private dining.

Ons team staat op werkdagen tussen 0900 en 1800 voor je klaar via 020 777 000 4. Liever online? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een email naar info@theplayingcircle.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!