Vaudeville Library

Training in Amsterdam

The Playing Circle onderscheidt zich van anderen door ruimtes aan te bieden met zowel een prachtige uitstraling en een hoge functionaliteit. Venues met een eigentijdse, moderne inrichting waar authentieke details bewaard zijn gebleven. Naast dat iedere locatie van binnen een lust voor het oog is, hebben zij ook ieder een uniek uitzicht. Uitzichten zoals de bloemenmarkt, het Amsterdams Gemeentearchief, prachtige tuinen en de grachten van Amsterdam. Dit zorgt er voor dat iedere locatie op haar eigen manier de gasten inspireert.

Bekijk locaties voor uw training in Amsterdam

Alle ruimtes van The Playing Circle zijn authentiek en hebben elk hun eigen geschiedenis. Zo bieden wij bijvoorbeeld een oud atelier en een oude concertzaal aan voor diverse trainingen en meetings in het centrum van Amsterdam. In al onze ruimtes zijn diverse kunstobjecten opgenomen, met ieder haar eigen verhaal. Zorg dat de cursisten de training hoog waarderen door te kiezen voor één van de fantastische historische locaties die Amsterdam rijk is. Onze ruimtes zijn niet enkel geschikt voor trainingen in Amsterdam. Het organiseren van heisessies, vergaderingen en brainstormsessies in één van onze ruimtes verhoogt de productiviteit, essentie en de kwaliteit van de dag.

Ons team staat op werkdagen tussen 0900 en 1800 voor je klaar via 020 777 000 4. Liever online? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in, stuur een email naar info@theplayingcircle.com. en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!