Vaudeville Library

Vergaderen Amsterdam

VERGADEREN AMSTERDAM

Op zoek naar een inspirerende ruimte in Amsterdam voor een training, heisessie of brainstormsessie? Met een bijzondere vergaderruimte van The Playing Circle wordt vergaderen in Amsterdam een unieke én effectieve bijeenkomst. Stap uit de dagelijkse sleur en in een van onze authentieke ruimtes, waarbij aan elk detail is gedacht en een extra dimensie wordt toegevoegd aan het evenement.  Al onze ruimtes zijn multi-purpose, waardoor je bij ons terecht kan voor verschillende type meetups! Samen vinden wij een passende, inspirerende ruimte voor een meeting in Amsterdam, waarbij gekeken zal worden naar al jullie wensen.

Locaties vergaderen Amsterdam

Wij geven graag dat beetje extra, denken met je mee en geven advies met betrekking tot de opzet van de dag, de gewenste setting, de benodigde AV-apparatuur en de workshop-materialen. Aan de hand van specifieke wensen zorgen wij dat alle aanwezigen een unieke beleving rijker zijn. Wij regelen alle bijkomende zaken, zodat er in alle rust kan worden vergaderd op prachtige locaties, met adembenemend uitzicht. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Atelier de Vijzel, met Franse balkons waarbij je kunt genieten van een uniek uitzicht op prachtige grachtentuinen. Met een enorme raampartij, skylight en hoge plafonds, waardoor er een ambiance aan licht de ruimte binnen komt.

Imponeer en verras je gasten met een van onze ruimtes voor alle type meetups. Neem gerust contact met ons op en bekijk het diverse aanbod van vergaderruimtes in Amsterdam.

Ons team staat op werkdagen tussen 0900 en 1800 voor je klaar via 020 777 000 4. Liever online? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een email naar info@theplayingcircle.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!