Vaudeville Library

Vergaderzaal Amsterdam

Vergaderzaal Amsterdam

The Playing Circle biedt prachtige vergaderlocaties, met authentieke, dimensionale aspecten en een moderne uitstraling. Alle locaties beschikken over een eigentijdse uitstraling, met diverse kunstobjecten die een positieve bijdrage leveren aan de look en feel van de ruimte. In Atelier de Vijzel hebben wij wisselende kunst, elk half jaar hangen wij hier nieuwe, prachtige werken van verschillende kunstenaars.

De ruimtes waarbij er niet gekozen hoeft te worden tussen functionaliteit en uitstraling, waarbij iedere ruimte beschikbaar is voor mixed-use en haar eigen verhaal heeft. Zo kunnen onze ruimtes ook gebruikt worden voor private dining, teambuilding en brainstormsessies en is een van onze ruimtes een oude concertzaal. Al onze ruimtes goed bereikbaar met zowel de fiets, auto en het openbaar vervoer. 

Onze service houdt niet op bij het vinden van de perfecte vergaderzaal in Amsterdam. Ons team doet er alles aan om het jullie optimaal naar de zin te maken, waarbij alle zorgen ontnomen worden, zowel in het voortraject als op de dag zelf.

Met gastvrije en meedenkende medewerkers staat er een warm onthaal te wachten, waarbij wordt meegedacht om van de meeting een succes te maken! Wij denken graag mee met betrekking tot de opstelling en andere specifieke wensen. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van onze catering– en AV-diensten. Neem contact met ons op om de ideale vergaderzaal en specifieke wensen te bespreken.

Alle informatie over onze vergaderzalen in Amsterdam zijn te vinden onder het kopje locaties. Liever telefonisch contact of gelijk reserveren? Neem gerust contact op via 020 777 000 4, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@theplayingcircle.com.

Bekijk onze vergaderzalen in Amsterdam